SmartOrg

Sørbråten Vel har byttet program for regnskap og medlemsregister. Programmet leveres av SmartOrg. Alle som får denne meldingen er registrert som medlem, og kan logge inn på smartorg.no for å se, og eventuelt justere sine personopplysninger. Epostadressen din er brukernavnet. Ved første gangs innlogging må du opprette et passord. De som er registrert med et telefonnummer, kan også bruke dette til innlogging.

Når du er inne i smartorg.no, vil du også kunne se hvilke aktiviteter velforeningen har, samt lese møtereferater fra styremøter og årsmøter, og se på dokumenter velforeningen har arkivert.

Veiledning-bruk-av-SmartOrg

I tillegg finnes en fane med «Produkter». Under denne fanen ligger «Kontingent 2023». Styret ber alle om å betale medlemskapet ved å kjøpe produktet «Kontingent 2023». Ved å gjøre dette, blir innbetalingen din automatisk registrert i regnskapet, og medlemsstaus blir automatisk oppdatert. Dette forenkler jobben vår betraktelig. Ulempen er at SmartOrg krever et gebyr på 5% av innbetalt beløp for å tilby tjenesten, som dere blir belastet. Vi håper likevel at dere hjelper oss, og benytter denne tjenesten.

SmartOrg har to betalingsløsninger: Kortbetaling (via Stripe Connect) og VIPPS. Begge er enkle å bruke.

Dere skal allerede ha fått tilsendt en link som tar dere rett til betalingen. Bruk den, eller logg dere inn via smartorg.no. Dere som er registrert med epost og telefonnummer, får tilsendt linken både på epost og SMS. Dersom du kun har en eiendom, holder det selvfølgelig å betale kun en gang. MEN, for dere som har 2 eiendommer, så vil en eiendom være registrert på epost, og den andre på telefonnummeret. Da må begge betales.

Om dere har spørsmål, ta kontakt med meg.

Vennlig hilsen,
Ivar Hordnes
Kasserer for Sørbråten Vel
Epost: ivarh567@gmail.com
Tlf: 92431379