Gjenåpning av Sørbråten!

Nå pipler vi ut av husene våre, etter en lang dvale med mange restriksjoner. For et lokalsamfunn vi våkner til!

Her er badeplassen fikset og full av kaldtvannsbadere, klubbhus på vei opp, pumptrack i kontinuerlig bruk og ny lekeplass etablert med snurrende barn til enhver tid.. jammen har vi brukt tiden godt! Vi i velstyret er optimistiske for høsten, og håper vi kan samles 22.august for å feire Gjenåpning av Sørbråten.

Festen varer fra kl 13 – 17.

Det blir åpning av lekeplass, mat og musikk. Det blir organiserte leker og byttebod. Kanhende stiller noen av våre lokale, med salgsbod?

Vi ser fram imot å arrangere festen som et samarbeid mellom alle lag & foreninger her oppe. Har du ønske om å bidra, ta gjerne kontakt! Lager du noe som du selger? Da er det veldig hyggelig om du vil stille med bod, ta kontakt med arrangementskomiteen.

Gleder oss til å kunne treffes og til å feire lokalmiljøet vårt sammen med dere!

På vegne av styret, Hanna, Bente og Petronelle