Takk for godt oppmøte på fibermøte 20 mars 2019! Det kan virke som fibermøte er et godt oppvarmingsband til årsmøter 🙂

Som Telenor poengterte så trengs det 110 eiendommer som signerer seg opp med fiber for at de kan starte prosjektering og bygging på Sørbråten. Dette bør ikke være noe problem, da vi ved forrige runde med Viken Fiber hadde 125 eiendommer på JA listen, Sørbråten alene.

Planen er å levere nettet ferdig innen utgangen av 2019, så sant alle signerer seg opp innen rimelig tid. Et mål som ble presentert i går er at vi skal være ferdig signert innen 1. april.

Til de som ikke har klart å bestille før, ble det lagt inn flere adresser på tirsdag. Så prøv igjen nå. Om det fortsatt ikke er mulig å bestille til din adresse, send epost til fiber@sorbratenvel.no slik at vi samler opp og sender over til Telenor. Send med navn, adresse, gårds- og bruksnummer, epost-adresse og telefonnummer.

Bestilling gjøres på http://fiber.telenor.no